Notícies
Publicat el 15.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les entitats argentonines es bolquen amb La Marató
Aquest cap de setmana diverses propostes recolliran fons per a la investigació de les malalties de salut mental
MARATÓ

La Marató de TV3 torna a moure a les entitats de la vila a mobilitzar-se, enguany per recaptar fons per a la investigació mèdica de les malalties de salut mental. Aquest any, s'ofereixen fins a cinc propostes diferents adreçades a tots els públics.

L'AMPA de l'escola Les Fonts ha organitzat un espectacle de monòlegs humorístics. Arrencarà a dos quarts d'onze del matí amb Pep Ruiz, li agafarà el relleu la Cris Solà i tancarà el xou en Rai Borrell.
Dissabte, 10.30 h, pati de l'escola Les Fonts

El Grup de Muntanya d'Argentona ha organitzat una caminada solidària que sortirà diumgene, a les nou del matí, de la plaça nova. El recorregut és de deu quilòmetres, a l'abast de totes les edats, i es pot fer caminant o corrent. El donatiu per participar-hi és de 5 €.
Diumenge, 9 h, Plaça Nova

També en motiu de la Marató de Tv3, la Fundació Setba organitza diumenge una enganxada fotogràfica participativa amb la col·laboració d'ITA Salut Mental, alumnes de l'Institut Argentona i associacions veïnals.
Diumenge, 11 h, Avinguda Puig i Cadafalch

I encara en col·laboració amb la Marató, integrants del Club de Patinatge Artístic d'Argentona faran diumenge l'exhibició de Nadal aprofitant la celebració dels seus trenta-cinc anys.
Diumenge, 18 h , Pavelló municipal

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800