NotÝcies
Publicat el 15.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'╔s una persona clau del mˇn de l'arquitectura'
L'arquitecta barcelonina i recentment guardonada amb el Premi Nacional d'Arquitectura Carme Pinˇs serÓ l'autora del cÓntir de l'any
Carme Pinˇs web argentona

El cÓntir de l'any 2022 serÓ dissenyat, per la prestigiosa arquitecta barcelonina, Carme Pinˇs. AgafarÓ el relleu d'Ďscar Tusquets desprÚs que el Patronat del Museu del CÓntir ha confiat novament en un arquitecte, tot i que Ús el primer cop que l'encÓrrec recau en una dona. Pinˇs ha estat mereixedora del Premi Ciutat de Barcelona, de la Creu de Sant Jordi i aquest any ha rebut el Premi Nacional d'Arquitectura que atorga el govern espanyol.

En una entrevista a RÓdio Argentona, el director del Museu del CÓntir, Oriol Calvo, ha manifestat que es mostren molt ilĚlusionats i expectants. Entre els projectes mÚs importants que ha desenvolupat Carme Pinˇs, destaca el conjunt del centre de Barcelona que formen la plaša de la Gardunya, l'Escola d'Art Massana i la fašana posterior del Mercat de la Boqueria. Ara Pinˇs tÚ entre mans un projecte molt mÚs petit, per˛ sens dubte engrescador: idear el cÓntir de l'any 2022 que es vendrÓ aquest estiu durant la 72a Festa del CÓntir.

Entrevista amb el director del Museu del CÓntir, Oriol Calvo:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800