Notícies
Publicat el 13.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Tanquem l'any invictes a casa però amb un toc d'atenció'
El Laietà arrenca la segona volta amb una victòria ajustada davant del HC Vallag i es manté tercer a la classificació
laietà vallag web argentona

Aquest diumenge el Laietà va guanyar el primer partit de la segona volta per 33-30 davant del HC Vallag. Els argentonins van començar dominant amb un 14 a 8 al marcador, però la reacció visitant no es va fer esperar i amb un parcial de 0 a 5 van acostar posicions abans del descans. A la segona meitat, les pèrdues de pilota i algunes errades dels argentonins van posar la por al cos i l'afició local no va respirar tranquil·la fins als darrers minuts.

El Laietà que a la primera volta havia guanyat als llagosterencs per 18 a 31, es va topar amb un equip reforçat que va saber plantar cara. En declaracions a Ràdio Argentona, l'entrenador del Laietà, Àlex Gomà, ha manifestat que ha estat un dels partits amb menys encert del seu conjunt i que això ha de servir com a toc d'alerta per a tots. El pròxim partit del Laietà serà el 16 de gener i els visitarà l'actual líder, l'Esplugues, serà una autèntica prova de foc per seguir mantenint la imbatibilitat a casa.