NotÝcies
Publicat el 03.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
RÓdio Argentona canvia de casa
L'emissora deixa d'emetre des de l'antiga fÓbrica Velcro i es trasllada a la Casa G˛tica
velcro_g˛tica

A partir d'aquest divendres, RÓdio Argentona canvia de seu. Avui l'emissora municipal deixarÓ d'emetre des de les instal•lacions de l'antiga fÓbrica Velcro i es traslladarÓ a la Casa G˛tica, a la plaša de l'EsglÚsia.

L'emplašament a la Casa G˛tica serÓ provisional, ja que el govern d'Argentona tÚ previst rehabilitar Ca l'Ametlla, edifici annex a la Casa G˛tica, i ubicar-hi la rÓdio de forma definitiva. Aquestes obres estan contemplades en el pressupost 2022, per tant, Ús previst que es realitzin l'any vinent.

A la Casa G˛tica els colĚlaboradors de RÓdio Argentona faran programa des de la sala d'exposicions, a la planta baixa de l'edifici. Pel que fa a la redacciˇ d'informatius, programes i Cap de Creus, es situarÓ a la primera planta de l'edifici, al costat de l'arxiu hist˛ric municipal.

Aquest no Ús l'˙nic trasllat que ha viscut RÓdio Argentona. L'emissora municipal es va ubicar inicialment a la planta superior del Museu del CÓntir. I, des del 20 de novembre de 1999, ocupava 80 metres quadrats de l'antiga fÓbrica Velcro, just a l'espai on hi havia hagut el laboratori de l'empresa.

El trasllat del servei de RÓdio Argentona s'emmarca en el projecte d'enderroc de part de l'antiga fÓbrica Velcro. La previsiˇ Ús que en el segon trimestre de l'any vinent es dugui a terme l'enderroc. Aquesta actuaciˇ comporta el trasllat de serveis i entitats ubicades a l'edifici com ara la brigada municipal.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800