Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Inici de curs: Rehabilitació d'edificis i eficiència energètica. Lean Construction i introducció al BIM.
Avui ha tingut inici el curs sobre "Rehabilitació d'edificis i eficiència energètica", en el marc del programa "Construcció Tecnosostenible al Maresme".

Foto Curs

Avui ha tingut inici el curs sobre "Rehabilitació d'edificis i eficiència energètica", en el marc del programa "Construcció Tecnosostenible al Maresme". La formació, de 240 hores en total, es prolongarà fins al mes de març.

En total hi participen 17 persones dels següents municipis: Argentona (4), Vilassar de Mar (4), El Masnou (5), Cabrera de Mar (2), Òrrius (1) i Premià de Dalt (1). Un cop finalitzat el curs formatiu, les persones participants tindran l'oportunitat de realitzar 40 hores de practiques en empreses del sector. 

El projecte “Construcció Tecnosostenible al Maresme” té per objecte dur a terme actuacions de promoció de l'ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l'impuls de la tecnologia i en l'acompanyament a la transició digital tant de les persones com de les empreses, cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

En els propers mesos està previst que es realitzin més formacions per a persones desocupades vinculades a la construcció tecnosostenible, com ara: digitalització i transformació digital en el àmbit de la construcció, cursos pràctics d'instal·ladors de plaques fotovoltàiques o de capacitació com a agent energètic, entre d'altres.  

A més a més de desenvolupar aquest tipus d'actuacions dirigides a persones, es realitzen també actuacions dirigides a les empreses del sector, com la que es durà a terme el proper 16 de desembre on es realitzarà una sessió online en la qual la directora de la Càtedra d'Economía Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus Mataró, Sònia Llorens, serà l'encarregada de presentar a les empreses vinculades al programa els resultats definitius recollits a la primera fase d'anàlisi i diagnosi de la situació actual del sector. L'objectiu d'aquesta trobada telemática és contrastar els resultats obtinguts amb les empreses i poder definir les actuacions concretes que es realitzaran en els propers mesos.

Si vols més informació sobre els propers cursos que s'organitzaran pots enviar un correu a sempre@argentona.cat o bé trucar al 93 797 49 00.

Informació publicada el 30 de novembre de 2021

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: