Notícies
Publicat el 24.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso negocia el 'Sí' al pressupost d'Unitat
Els comptes que es voten avui depenen de tretze punts que Fragoso ha posat sobre la taula
ple_municipal

Unitat té a tocar l'aprovació dels pressupostos 2022. Tot apunta que Fran Fragoso podria donar avui el vot que li falta al govern per aprovar els comptes. L'acord entre el regidor no adscrit i Unitat s'està treballant aquesta mateixa setmana i el formen tretze punts. En declaracions a Ràdio Argentona, Fran Fragoso no ha volgut donar per fet el vot afirmatiu als pressupostos, però ha assegurat que les negociacions van per bon camí. 

Pel que fa a les tretze propostes que el grup municipal de Fragoso ha posat sobre la taula, el regidor considera que són accions que van en la línia de beneficiar tota la ciutadania.

Durant la roda política de novembre, l'alcaldessa d'Argentona ja va oferir algunes pistes de com era la proposta del govern. Gina Sabadell va explicar que els comptes donen resposta a reivindicacions veïnals i, també, de part de l'oposició i inclouen el projecte d'instal·lació de càmeres de videovigilància. Per altra banda, també s'inclou la creació de la zona vermella, un sistema d'aparcament de rotació que comptarà amb vigilància per garantir el seu funcionament. Precisament sobre els problemes d'aparcament a la vila, Sabadell ha avançat que el govern està treballant en dos projectes que han de donar una solució definitiva a aquesta problemàtica.

Finalment, l'alcaldessa també va destacar que els comptes continuen donant una especial importància a la dotació social i a la subvenció a empreses i autònoms amb un reforç per a les ajudes que ofereix el programa Argentona Impuls.

El pressupost 2022 es debatrà en un ple extraordinari avui a partir de dos quarts de set  del vespre. És podrà seguir per Ràdio Argentona i, també, a YouTube.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800