Notícies
Publicat el 22.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona presenta proposta per la Velcro
Defensen una rehabilitació de l'edifici per fases que inclogui aparcament soterrat, equipaments municipals i pisos socials
presentacio_txa_collet

Tots per Argentona va presentar divendres la seva proposta per a la rehabilitació de la fàbrica Velcro. Davant d'un públic que omplia tres quartes parts de la platea, els de Tots van apel·lar a la necessitat de preservar el passat fabril de la vila.

La sessió la van conduir els caps visibles de la formació, els regidors Montse Capdevila i Xevi Collet, acompanyats d'Assumpta Boba. Montse Capdevila va ressaltar la vinculació emocional de la fàbrica Velcro amb bona part de la ciutadania d'Argentona. Per la seva banda, Assumpta Boba es va centrar a rebatre els arguments del govern municipal que consideren inviable la rehabilitació de l'edifici. Assumpta Boba va assegurar que hi ha solucions per salvar les deficiències arquitectòniques de la Velcro.

public montse_acte_txa

Finalment, Xevi Collet va presentar la proposta de rehabilitació que fa Tots per Argentona, elaborada per l'arquitecte Josep Lluís Campoy. En aquest projecte de rehabilitació hi inclouen un aparcament soterrat, les instal·lacions de Ràdio Argentona, un bar – restaurant, espais per a entitats, pisos socials i, fins i tot, s'aprofita la coberta per instal·lar-hi horts urbans i espai per a activitats lúdiques. Xevi Collet va insistir a dir que la proposta presentada només és una possibilitat i que n'hi pot haver d'altres.

En el torn obert al públic el focus d'atenció va girar cap a la necessitat de resoldre el problema de la manca d'aparcament. Diversos comerciants de la vila van prendre la paraula per expressar que, per a ells, el prioritari no era la rehabilitació de l'edifici de la Velcro, sinó la creació d'aparcaments. Des de dalt de l'escenari, els representants de Tots per Argentona van recordar als assistents que ells no formen part del govern, però que consideren viable crear aparcament a sota de l'edifici de la Velcro i donar-hi prioritat en una primera fase de rehabilitació.

El projecte presentat per Tots per Argentona es pot veure al Saló de Pedra complementant l'exposició que la formació política ha organitzat sobre el passat de la Velcro.

render

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800