Notícies
Publicat el 18.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Laietà buscarà la cinquena victòria consecutiva
Els argentonins són tercers i dissabte disputen la vuitena jornada a la pista del Sant Andreu de la Barca que és el quart classificat
laietà 18 web argentona

Aquest dissabte el Laietà disputa la vuitena jornada a la pista del Sant Andreu de la Barca (19:30h). Els argentonins són tercers i els santandreuencs són quarts així que es preveu un duel ajustat. Els d'Àlex Gomà han sumat quatre victòries consecutives i volen mantenir la bona ratxa per seguir lluitant a dalt de la classificació. El Finestrelles SC Handbol Esplugues i el Club Handbol Cambrils lideren la taula amb 12 punts, però els argentonins amb 10 punts segueixen en plena persecució.

En la darrera jornada el Laietà es va imposar per 28 a 23 davant la Salle Bonanova Junior. Els argentonins es van topar amb un rival jove i amb qualitat que va resistir fins al descans deixant el marcador 16 a 14. A la represa, els argentonins van desplegar tota la intensitat aprofitant les rotacions i van aconseguir un gran parcial de 8 a 1 que ampliava la distància 24 a 15. Els visitants van reaccionar, però el Laietà no es va deixar intimidar i va endur-se la victòria per 28 a 23.