Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Finalitzen les Jornades Formatives 2021
Durant aquest cicle s'han dut a terme sis cursos en format presencial, amb prop de 60 alumnes participants

La 11ª edició de les Jornades Formatives de gestió empresarial 2021 ha finalitzat aquesta setmana i el balanç que es fa des del Servei de Promoció Econòmica és molt positiu; s'han realitzat un total de sis cursos formatius presencials, 60 hores de formació en què les gairebé 60 persones emprenedores que hi han participat han pogut treballar i ampliar els seus coneixements sobre màrqueting digital, fiscalitat i gestió d'impostos o creació de contingut web, entre d'altres.

La tornada al format presencial ha estat molt ben acollit; l'assistència final de les persones participants ha estat del 93,44%, i les valoracions dels cursos superen el 9 sobre 10 de nota global; tot un èxit.

Reusm

El SEMPRE recorda que posa a disposició de les persones autònomes i emprenedores el Servei d'Emprenedoria i Empresa, on podreu rebre assessorament de qualitat i especialitzat per tal de desenvolupar el vostre projecte empresarial o bé consolidar el vostre propi negoci. Podeu concertar la visita enviant un correu electrònic a sempre@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00. 

I si teniu alguna proposta de cara a properes formacions, podeu fer-nos arribar el suggeriment al correu electrònic serveiempreses@argentona.cat o bé per telèfon.

 Fotografia 1

Fotografia Jornades formatives 2021 Fotografia 3

¡Us esperem a la propera edició de les Jornades Formatives!

Informació publicada el 23 de novembre de 2021

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: