Notícies
Publicat el 16.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Han passat molts anys i molts governs i ningú ha donat una solució a la Velcro'
Gina Sabadell (Unitat) defensa el projecte del govern per la Velcro i apunta les prioritats del pressupost 2022
gina_sabadell_nov

La cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, ha tancat avui la roda política de novembre. Sabadell ha reconegut avui que les darreres setmanes han estat les mes tristes del mandat arran de l'accident mortal d'un jove i la mort del regidor Pere Espelt. Ara Unitat es conjura per tirar endavant els propers pressupostos i enllestir l'obra de govern en els dos anys de mandat que queden.  

D'aquesta obra de govern destaca el projecte del govern per la fàbrica Velcro que es va presentar la setmana passada. Gina Sabadell ha insistit avui en els motius que desaconsellen la rehabilitació de l'edifici, tal com reclama Tots per Argentona. "El problema de mantenir l'edifici actual, és que l'aparcament, tal com és ara, no és viable. A banda, hi ha el cost de la reforma i del posterior manteniment (...) Han passat molts anys, molts governs, entre ells Tots per Argentona, i ningú li ha donat una solució. Tal com es va adquirir, s'ha quedat".

Pel que fa al ple de novembre, Sabadell ha donat per tancat el conflicte que ha envoltat l'escola Bressol Cargol Treu Banya. Ha assegurat que les famílies que estaven en llista d'espera i que han volgut formalitzar el procés d'inscripció han pogut començar el curs. Per altra banda, ha explicat què és el que creu que ha fallat en aquesta qüestió. 

Les prioritats del pressupost 2022

A l'entrevista d'avui l'alcaldessa també ha ofert alguns detalls sobre el pressupost per al 2022 que el govern sotmetrà a votació del Ple Municipal el dimecres 24 de novembre. Ha explicat que els comptes donen resposta a reivindicacions veïnals i, també, de part de l'oposició i inclouen el projecte d'instal·lació de càmeres de videovigilància. Per altra banda, també s'inclou la creació de la zona vermella, un sistema d'aparcament de rotació que comptarà amb vigilància per garantir el seu funcionament. Precisament sobre els problemes d'aparcament a la vila, Sabadell ha avançat que el govern està treballant en dos projectes que han de donar una solució definitiva a aquesta problemàtica.

Finalment, l'alcaldessa també ha destacat que els comptes continuen donant una especial importància a la dotació social i a la subvenció a empreses i autònoms amb un reforç per a les ajudes que ofereix el programa Argentona Impuls.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800