Notícies
Publicat el 13.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Can Baladia
Hi ha vuit detinguts, però la investigació segueix oberta i no es descarten més detencions
plantacio baladia

L'operació policial que va tenir lloc dimecres a Argentona va desmantellar una plantació de marihuana amagada a Can Baladia i va acabar amb la detenció de vuit persones, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i frau de consum elèctric.

Segons un comunicat de Mossos d'Esquadra, les detencions són resultat d'una investigació oberta a principis de setembre després de rebre queixes per la forta olor a marihuana que sortia d'una casa. Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mataró van comprovar que l'edifici, proper al centre de rehabilitació ITA, era considerat un Bé Cultural d'Interès Local. Per altra banda, durant la fase d'investigació, la companyia subministradora d'electricitat va detectar que a l'interior d'aquesta casa es feia un consum fraudulent.

Arran de la investigació, el passat dimecres es va iniciar un dispositiu on van intervenir 85 efectius entre agents de la comissaria de Mataró, l’Àrea de la Brigada Mòbil, la Unitat de Mitjans Aeris  i el Grup especial d'intervenció. Durant l'escorcoll es va detenir vuit persones que es trobaven a l'interior i es van localitzar 1.000 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i 67 quilos de cabdells de marihuana.

Els tècnics de la companyia subministradora d'electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament elèctric.

La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions. Els vuit detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars per a dos d'ells

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800