Notícies
Publicat el 12.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Volem que la nostra política es vegi reflectida als pressupostos'
susana Lopez
Susana López reclama al govern poder negociar els comptes i li recorda el pacte de pressupostos de l'any passat

Al govern municipal se li complica la recerca d'un soci per aprovar els comptes pel 2022. Després de les distàncies marcades per Fran Fragoso i Junts per Catalunya, avui la regidora del PSC, Susana López, ha posat l'accent en els incompliments d'Unitat del darrer pacte de pressupostos. Susana López ha lamentat que el govern no hagi volgut negociar amb ells després que el PSC els donés el vot en l'aprovació del darrer pressupost.  "Ens han enviat els números al mateix moment que la resta de grups i ens han dit que ens volen reunir per aclarir dubtes. Nosaltres no volem aclarir dubtes, volem que la nostra política es vegi reflectida als pressupostos", explica. 

Entre els incompliments del pacte de pressupostos que van acordar el govern i el PSC, Susana López també assenyala l'acord pels Estatuts de la companyia d'Aigües i la voluntat de negociar un projecte per l'antiga fàbrica Velcro. Precisament sobre aquest projecte, López s'ha mostrat sorpresa per l'anunci que va fer ahir el govern sobre els plans que té per l'antiga fàbrica Velcro.

Les desavinences amb el govern d'Unitat no acaben aquí. El PSC considera un desgavell com s'ha gestionat el conflicte per les places a l'escola bressol Cargol Treu Banya. López ha explicat que lamenten el vot de suport que van donar al govern, sobre aquesta qüestió, el passat ple d'octubre.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800