Notícies
Publicat el 09.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Veïns del Cros anuncien mobilitzacions per l'EBM Cargol Treu Banya
Exigeixen que els infants en llista d'espera comencin el curs aquesta setmana
public

El conflicte que envolta la gestió de l'escola bressol Cargol treu banya fa un nou gir. L'associació de veïns del barri del Cros amenaça d'organitzar talls de trànsit al centre de la vila en cas que els infants que estan en llista d'espera no puguin començar el curs aquesta mateixa setmana.

Així ho van fer saber dos representant de l'associació de veïns, als grups municipals, en el primer Ple Municipal obert al públic des que es va declarar la pandèmia. "Volem una solució ja, no d'aquí a unes setmanes. Estem començant a parlar de fer accions com tallar carrers. Les famílies no poden esperar més, necessiten portar els fills a l'escola".

El regidor d'educació, Quim Perejoan (Unitat), va voler tranquil·litzar als veïns i les famílies del Cros assegurant-los que totes les famílies que estan en llista d'espera obtindran plaça aquesta mateixa setmana. "Ara no val la pena buscar culpables. Des del moment en què hem identificat la situació, hem treballat per buscar una solució. Ens posem en contacte amb les famílies i de cara a demà ja podran prosseguir amb el procés de matriculació i portar els infants a l'escola".

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800