NotÝcies
Publicat el 08.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'AAVV de les Ginesteres celebra l'obertura del nou espai municipal
El ve´nat reclama solucions per la millora del transport p˙blic, l'arranjament de carrers i la creaciˇ d'una sortida d'emergŔncia
ginesteres

DesprÚs d'una llarga reivindicaciˇ, dissabte obrirÓ portes el local social que reclamava l'AAVV de les Ginesteres. L'espai serÓ oficina municipal els dimarts de nou del matÝ a una del migdia.

La posada en marxa de l'equipament Ús el final d'un procÚs llarg, liderat per l'Órea de Serveis Territorials, que ha passat per la fase de recuperaciˇ de l'entorn, amb la supressiˇ de l'antiga piscina i terraplenat de l'Órea, l'enderroc de construccions auxiliars, l'eliminaciˇ d'elements de fibrociment i la preservaciˇ de l'edificaciˇ d'obra per la seva futura rehabilitaciˇ. A continuaciˇ es va procedir a la redacciˇ del projecte, amb  l'externalitzaciˇ del projecte executiu i a la licitaciˇ de les obres per un pressupost de 203.167,68 euros.

El nou edifici compta amb un vestÝbul, oficina, lavabos adaptats una gran sala polivalent i una porxada exterior. El resultat Ús espai obert i agradable, que barreja parets blanques, fusta i vidre i que s'integra perfectament a l'entorn natural.

L'equipament s'inaugurarÓ dissabte, 13 de novembre, amb una jornada de portes obertes (11 - 13 h).

L'entitat que estÓ cridada a dinamitzar aquest nou equipament Ús l’Associaciˇ de Ve´ns de les Ginesteres, presidida per l'Enric Gombau. En una entrevista al Cap de Creus Gombau ha explicat que el ve´nat tÚ altres problemes.

gombau

El que encapšala la llista Ús la necessitat de millorar la lÝnia de transport p˙blic que connecta Les Ginesteres amb el centre urbÓ d'Argentona. El segon gran problema de Les Ginesteres Ús la manca d'una sortida d'emergŔncia. Actualment, nomÚs hi ha un punt que serveis tant d'entrada com de sortida del ve´nat. L'AAVV ja s'ha reunit amb l'Ajuntament per valorar la possibilitat de crear una sortida d'emergŔncia al final del carrer Francesc MaciÓ. El tercer maldecap dels ve´ns de les Ginesteres sˇn les infraestructures. Per una banda, el manteniment deficient de voreres i calšada i per l'altra el cablejat de telefonia.

Trobareu el reportatge sencer sobre el ve´nat de les Ginesteres al Cap de Creus 163 o a argentona.cat/capdecreus

portada 163

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800