Notícies
Publicat el 08.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'AAVV de les Ginesteres celebra l'obertura del nou espai municipal
El veïnat reclama solucions per la millora del transport públic, l'arranjament de carrers i la creació d'una sortida d'emergència
ginesteres

Després d'una llarga reivindicació, dissabte obrirà portes el local social que reclamava l'AAVV de les Ginesteres. L'espai serà oficina municipal els dimarts de nou del matí a una del migdia.

La posada en marxa de l'equipament és el final d'un procés llarg, liderat per l’àrea de Serveis Territorials, que ha passat per la fase de recuperació de l'entorn, amb la supressió de l'antiga piscina i terraplenat de l'àrea, l'enderroc de construccions auxiliars, l'eliminació d'elements de fibrociment i la preservació de l'edificació d'obra per la seva futura rehabilitació. A continuació es va procedir a la redacció del projecte, amb  l'externalització del projecte executiu i a la licitació de les obres per un pressupost de 203.167,68 euros.

El nou edifici compta amb un vestíbul, oficina, lavabos adaptats una gran sala polivalent i una porxada exterior. El resultat és espai obert i agradable, que barreja parets blanques, fusta i vidre i que s'integra perfectament a l'entorn natural.

L'equipament s'inaugurarà dissabte, 13 de novembre, amb una jornada de portes obertes (11 - 13 h).

L'entitat que està cridada a dinamitzar aquest nou equipament és l’Associació de Veïns de les Ginesteres, presidida per l'Enric Gombau. En una entrevista al Cap de Creus Gombau ha explicat que el veïnat té altres problemes.

gombau

El que encapçala la llista és la necessitat de millorar la línia de transport públic que connecta Les Ginesteres amb el centre urbà d'Argentona. El segon gran problema de Les Ginesteres és la manca d'una sortida d'emergència. Actualment, només hi ha un punt que serveis tant d'entrada com de sortida del veïnat. L'AAVV ja s'ha reunit amb l'Ajuntament per valorar la possibilitat de crear una sortida d'emergència al final del carrer Francesc Macià. El tercer maldecap dels veïns de les Ginesteres són les infraestructures. Per una banda, el manteniment deficient de voreres i calçada i per l'altra el cablejat de telefonia.

Trobareu el reportatge sencer sobre el veïnat de les Ginesteres al Cap de Creus 163 o a argentona.cat/capdecreus

portada 163

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800