Notícies
Publicat el 23.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
(ACTUALITZADA) Consternació per la mort de Pere Espelt
Les xarxes s'omplen de missatges de condol pel regidor d'Unitat mort dijous
espelt

La notícia de la mort del regidor Pere Espelt ha consternat Argentona. El succés el va fer públic ahir al vespre l'Ajuntament d'Argentona. Pere Espelt va morir dijous, a l'edat de 47 anys, com a conseqüència de la seva delicada salut. Regidor municipal des del 2019, en l'actual mandat, ocupava les àrees d'Urbanisme, Espai Públic, Habitatge i Medi Ambient, i la primera tinença d'alcaldia.

Mostres de condol  a les xarxes 

La formació a la que pertanyia Espelt, Unitat Argentona, ha emès un comunicat de condol i de reconeixement de la tasca d'Espelt. 

La formació de Tots per Argentona també ha emès un comunicat de condol per a la família de Pere Espelt i, també, per a la del jove Eloi Serra, mort dijous en un accident de trànsit. La formació ha lamentat que Argentona visqui "dies difícils".

També ha manifestat públicament el seu condol Eudald Calvo, exalcalde d'Argentona, que va encapçalar candidatura d'Unitat, a la qual s'hi va integrar Pere Espelt. Calvo ha destacat la intel·ligència d'Espelt i el valor que va suposar per al municipi. 

El PSC d'Argentona també ha fet públic un comunicat de condol a les xarxes:  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800