Notícies
Publicat el 08.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Demanar diners al banc per tenir-los al banc és absurd'
Susana López (PSC) torna a reclamar al govern que sigui més executiu
susana lopez

En el ple d'octubre l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell (Unitat), va donar a conèixer que la ràtio d'endeutament de l'Ajuntament és del 25%, de les més baixes dels últims anys. Però la dada no satisfà a l'oposició. Des del PSC, Susana López ha dit que és positiu que l'endeutament baixi, sempre que es duguin a terme les inversions previstes. "Demanar diners al banc per tenir-los al banc és absurd", considera. 

Pel que fa a les propostes socialistes, el ple d'octubre va aprovar gairebé per unanimitat una moció contra la violència vers el col·lectiu LGTBI. Només hi va haver un vot d'abstenció per part de Junts per Catalunya, amb el que van voler mostrar la seva disconformitat amb el fet que la llei de defensa del col·lectiu sigui estatal. Susana López s'ha mostrat avui molt crítica amb els arguments de Junts.

Susana López també s'ha mostrat crítica amb Fran Fragoso a qui ha acusat d'haver mentit cada vegada que ha assegurat, en sessió plenària, que ja no formava part del Partit Popular. I és que Fragoso va explicar en l'entrevista d'octubre que encara és militant de la formació i que està valorant tornar a representar les sigles del PP a les properes eleccions municipals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800