Notícies
Publicat el 23.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Hem escollit espectacles de molta qualitat'
Obert el període de reserva d'invitacions per assistir als espectacles del Festival Sense Portes que se celebrarà de l'1 al 3 d'octubre
sense portes argentona 21 web

Aquest dijous s'ha obert el període de reserva d'invitacions per assistir als espectacles del Festival Sense Portes que se celebrarà el cap de setmana de l'1 al 3 d'octubre. En aquesta 9a edició del festival d'arts al carrer, el programa comptarà amb un ventall de propostes artístiques, tot garantint les mesures de seguretat marcades pel context sanitari. En una entrevista a Ràdio Argentona, el membre del Col·lectiu Sense Portes, Xavier Amatller 'Notxa', ha afirmat que enguany la selecció d'espectacles ha estat més complicada pel gran volum i la qualitat de les propostes.

El regidor de Cultura, Àngel Puig, ha destacat el treball conjunt de la regidoria de Cultura i el Col·lectiu Sense Portes, així com el paper del voluntariat i la participació ciutadana d'una vila amb molta set de cultura. Per tot plegat, atribueix que el festival ha esdevingut un referent comarcal en el món de les arts de carrer. Per la seva banda, el tècnic de Cultura, Joan Chaves, ha recordat que la reserva d'entrades és limitada, que des de l'organització es demana que només s'adquireixin les entrades necessàries i que se'ls hi comuniqui en cas de no poder assistir.

Entrevista amb el regidor de cultura, Àngel Puig, el tècnic de cultura, Joan Chaves i el membre del col·lectiu Sense Portes, Xavier Amatller 'Notxa':

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800