Notícies
Publicat el 21.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Hem aconseguit un projecte de molta més qualitat'
Entrevista a Pere Móra, regidor d'Obres Públiques, sobre la remodelació del carrer Josep Soler
carrasco i formiguera

Les obres s'han iniciat amb la canalització del carrer Carrasco i Formiguera.

El carrer Josep Soler enfila la remodelació definitiva després de gairebé 40 anys esperant. El regidor d'obres públiques, Pere Móra ha explicat en una entrevista a la Ràdio Argentona que el primer projecte data dels anys 80 amb l'alcalde Canal. Després van arribar altres intents que que van quedar frustrats per la crisi econòmica. Finalment aquesta setmana s'han iniciat les es obres de canalització del carrer Carrasco i Formiguera, pas previ per arranjar definitivament el carrer Josep Soler. "L'avantatge és que hem pogut revisar tot el projecte, renovar-lo, i creiem que hem aconseguit un projecte de molta més qualitat perquè no només renovarà totes xarxes de clavegueram i aigua, també donarà resposta a la reclamació dels veïns de soterrar les línies elèctriques", explica Móra. 

Els treballs s'allargaran vuit mesos i tindran un cost de 606 mil euros. El resultat serà un carrer peatonal, sense aparcaments, que mantindrà el mateix sentit de circulació. S'intentarà recuperar part de les línies del tramvia que hi ha quedat soterrades i, també, evocar la imatge que tenia el carrer en els seus orígens. "el color del llambordí serà el sauló, recordant l'origen d'aquest carrer, un dels més antics del poble, que sortia de la plaça de l'església i anava als camps. Durant la major part de la seva història va ser un camí de sorra i el que volem és recuperar aquesta imatge". 

De cara a les molèsties que sempre ocasionen les obres als veïns, el regidor Móra ha explicat que els treballs es duran a terme sempre en dia laborable i que, mentre durin les obres, els veïns podran deixar les deixalles a la porta de casa de la mateixa manera que ho fan ara.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800