Notícies
Publicat el 21.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'Hem iniciat un sistema de treball per prioritzar les inversions i fer-les viables'
L'alcaldessa coincideix amb l'oposició que l'arranjament de carrers és prioritari
entrevista telemàtica Gina

Aquest matí Ràdio Argentona ha tancat la roda política de setembre amb l'entrevista a la cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell.  Responent les crítiques dels grups de l'oposició sobre la dificultat del govern d'executar les inversions que pressuposta, l'alcaldessa ha recordat que aquesta és una mancança que han arrossegat diversos governs. Ha explicat que, per mirar de resoldre-ho, s'està reorganitzant l’àrea de serveis territorials que és la que lidera l'execució de les inversions. 

Sabadell coincideix amb l'oposició que l'arranjament de carrers és una de les prioritats. En aquest sentit es mostra molt satisfeta que aquesta setmana arrenquin les obres al carrer Carrasco i Formiguera, pas previ per a l'arranjament del carrer Josep Soler.

En un altre ordre de temes, Gina Sabadell s'ha referit a la petició ciutadana d'habilitar una línia de bus entre el centre d'Argentona i Barcelona. Explica que el cost d'aquest servei l'hauria d'assumir la Generalitat i que, fins ara, no s'ha mostrat partidària. Per aquest motiu, el govern opta per l'estratègia de cercar suports entre els municipis veïns que també es beneficiarien d'aquest servei.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800