NotÝcies
Publicat el 21.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'Hem iniciat un sistema de treball per prioritzar les inversions i fer-les viables'
L'alcaldessa coincideix amb l'oposiciˇ que l'arranjament de carrers Ús prioritari
entrevista telemÓtica Gina

Aquest matÝ RÓdio Argentona ha tancat la roda polÝtica de setembre amb l'entrevista a la cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell.  Responent les crÝtiques dels grups de l'oposiciˇ sobre la dificultat del govern d'executar les inversions que pressuposta, l'alcaldessa ha recordat que aquesta Ús una mancanša que han arrossegat diversos governs. Ha explicat que, per mirar de resoldre-ho, s'estÓ reorganitzant l'Órea de serveis territorials que Ús la que lidera l'execuciˇ de les inversions. 

Sabadell coincideix amb l'oposiciˇ que l'arranjament de carrers Ús una de les prioritats. En aquest sentit es mostra molt satisfeta que aquesta setmana arrenquin les obres al carrer Carrasco i Formiguera, pas previ per a l'arranjament del carrer Josep Soler.

En un altre ordre de temes, Gina Sabadell s'ha referit a la peticiˇ ciutadana d'habilitar una lÝnia de bus entre el centre d'Argentona i Barcelona. Explica que el cost d'aquest servei l'hauria d'assumir la Generalitat i que, fins ara, no s'ha mostrat partidÓria. Per aquest motiu, el govern opta per l'estratŔgia de cercar suports entre els municipis ve´ns que tambÚ es beneficiarien d'aquest servei.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800