Notícies
Publicat el 17.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'Argentona ja té una línia directa de bus a Barcelona, surt del Cros'
La cap del PSC proposa habilitar un minibus llançadora que connecti el centre amb la parada que hi ha al barri del Cros
Susana López ple novembre

La cap de llista del PSC, Susana López, ha sortit al pas de la petició pública que han impulsat diversos ciutadans reclamant la necessitat d'una línia de bus entre Argentona i Barcelona. Recorda que aquesta línia de bus ja existeix, és la línia 112 i assegura que surt cada 10 minuts i que en triga 20 a arribar a Barcelona. López recorda que aquesta línia surt de la rotonda del barri del Cros, que també és Argentona. "Hem de parlar amb propietat, ens hem de creure que el Cros és Argentona"

López opina que una possible solució per facilitar que els argentonins que viuen al centre de la vila puguin fer ús de l'autobús que va directe del Cros a Barcelona, seria habilitar un minibus llançadora que connectés el centre amb el barri. Recorda que aquest bus només faria trajectes dins el terme i, per tant ,sí que seria competència municipal.

Sobre el ple de setembre, la cap del PSC ha lamentat la manca d'informació que diu que ofereix el govern a l'oposició i els recorda que el seu grup va donar-los el vot pels aprovar els darrers pressupostos.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800