Notícies
Publicat el 09.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'El govern també defensa la línia de bus entre Argentona i Barcelona'
Montse Cervantes (mobilitat) avança que l'Ajuntament es reunirà la setmana vinent amb altres ajuntaments interessats en la connexió
bus_argentona - barcelona

El ple ordiari previst per dilluns portarà a aprovació la renovació del conveni que mantenen el departament de territori i sostenibilitat de la Generalitat i l'Ajuntament d'Argentona al voltant de la línia de bus que arriba a l'hospital de Mataró. La millora d'aquest conveni arriba just en el moment en el que s'ha obert el debat públic sobre la necessitat d'establir una nova línia de bus entre Argentona i Barcelona.

La regidora de mobilitat, Montse Cervantes (Unitat), la regidora es mostra totalment partidària de la proposta i assegura haver-la signat personalment. Cervantes recorda que el transport interurbà no és competència municipal, però assegura que l'Ajuntament treballa per convèncer la Generalitat de la necessitat de connectar el municipi amb Barcelona. La setmana vinent l'Ajuntament té prevista una reunió amb els ajuntaments veïns que també reclamen la connexió, amb l'objectiu de fer més força davant la Generalitat. "Argentona ha crescut molt, ens hauran de justificar molt bé que no necessitem la línia", considera Cervantes.

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800