Notícies
Publicat el 04.08.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'emoció i el record s'escolen a la Festa Major
Els Diables van dedicar la coetada a Jaume Nogueras i el pregó va anar a càrrec del personal sanitari que lluita contra la Covid-19
coetada_2021

La Festa Major ha fet lloc per a l'emoció. Els Diables d'Argentona van dedicar la tradicional coetada del dia dos al record de Jaume Nogueras, veí, amic i incansable treballador per les entitats de la vila, que va morir fa unes setmanes. Sota la direcció de Júlia Morros, la colla va tornar a oferir una coetada precisa i cronometrada, que els va permetre retrobar-se amb l'olor de la pòlvora, tant temps apagada.

També hi va haver record i reconeixement en el pregó d'enguany. El van pronunciar en Miquel Àngel Martínez, director de l'Àrea Bàsica d'Argentona, i Mar Mir, cap d'infermeria. D'aquesta manera Argentona ha volgut donar veu als professionals que treballen a primera línia per fer front a la pandèmia de Còvid-19. 

pregó_2021

Pel que fa als concerts, la Font del Mig va acollir la proposta del tàndem argentoní format per Blai Masó i Quim Brugués. Amb el seu particular homenatge a l'escriptor, poeta i músic, Luiz Gonzaga, van aportar l'aire tropical a la Festa Major. Masó i Brugés van oferir un recull de temes, alguns d'ells adaptats al català. 

Més tard, l'escenari de l'escola Argentona va fer un salt al temps amb Abba, The New Experience. El públic va vibrar amb un reguitzell de cançons conegudes i va saltar de la cadira amb el Mamma Mia final.

La Festa Major ha arrencat amb bona nota, tant per la qualitat dels espectacles com per les novetats com ara l'espai de bar en el que els assistents tenen l'oportunitat d'entaular-se mentre amb la música de fons. L'assignatura pendent aquest any és la de l'alliberament d'invitacions. L'organització recorda a tothom que és important retornar les invitacions si, finalment, no s'assisteix als actes. Recorden que la normativa de restriccions exigeix el control de l'aforament i que, al mateix temps, s'ha d'evitar que hi hagi qui es quedi sense veure un espectacle. 

Trobaràs els àlbums de fotos de tots els actes de Festa Major a Facebook i Instagram

quim_blai_fm2021 abba_fm2021

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800