Notícies
Publicat el 28.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Garrinada uneix orígens i novetats a l'espai 'La Porqueta'
L'espai obrirà a les 12 h i programarà vermuts i dinar populars, concerts de petit format i activitats diverses
28_espai la porqueta

La Garrinada presenta novetats i, tot donant una ullada als seus inicis, complementa l'oferta de concerts amb tres dinars populars, xerrades, música i activitats com el concurs de crits amb mascareta o el concurs de garrotins. Totes aquestes activitats es concentraran en un nou espai que l'organització ha anomenat La Porqueta.

Ho han explicat aquest matí, al Fa d'Estiu de Ràdio Argentona, la Marina Alaminos i la Laura Gállego.

Els espectacles que s'oferiran a l'espai La Porqueta seran de taquilla inversa. 

L'espai La Porqueta estarà situat al pati de l'Escola Argentona i obrirà portes a les 12 del migdia. Cada dia s'hi oferirà un vermut electrònic amb la participació dels Dj Aksis, Albert G i Catalina Records. Després hi haurà dinar musical, el dia 4 amb Carla EScoi i el menú a càrrec del restaurant Atahualpa; el dia 5 amb Blai Masó i Aleidis Vila, i el menú a càrrec de l'Odon; i el dia 6 amb Les Garrinades i el dinar a càrrec de la Pizzeria Peperoni.

També s'han previst activitats que recorden els orígens de Garrinada. El dia 4 amb una tarda de micro obert i showcase garrí (16 h); el dia 5 amb una taula rodona sobre dones i música (16.30 h), seguida de l'espectacle clown d'Alei-hop, titulat ‘I jo què?’ (18 h); i, finalment, el dia 6 amb Les Garrinades (a partir de les 14 h), un programa d'activitats i concursos que inclourà el bingo garrí, el concurs de crits amb mascareta i el concurs de garrotins entre d'altres.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800