Notícies
Publicat el 22.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
ACTUALITZADA: Una cigarreta llançada des d'un cotxe a la C-60 causa el segon incendi de l'estiu a Argentona
El foc ha quedat en un ensurt, ja que només ha cremat 100m2 de matolls
adf_serra de marina

Ahir es va declarar un incendi a la C-60 al seu pas per Argentona i en direcció Granollers. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha quedat en un ensurt, ja que finalment tan sols ha cremat 100 m2 de matolls i pins. Els bombers han activat sis dotacions tot i que hi han acabat treballant un parell que han controlat ràpidament.

Segons han informat des de l'ADF de Serra de Marina a través de twitter, la causa de l'incendi ha estat el llançament d'una burilla de cigarreta des d'un vehicle que circulava per la C-60, en base a la informació dels Agents Rurals. 

Cal recordar que una burilla va ser precisament la causa de l'origen de l'incendi de Llança i Port de la Selva, que ha cremat centenars d'hectàrees en els darrers dies. A banda, també es va produir per la mateixa causa un incendi a Alfarràs. En les darreres hores s'han multiplicat les crides institucionals per evitar una conducta tan imprudent per part dels conductors, però no sembla que tothom estigui disposat a escoltar-la.

El foc d'ahir és el segon que es produeix dins el terme municipal d'Argentona en el que va d'estiu. El dia de Sant Joan es va declarar un incendi a Sant Jaume de Traià que va cremar més de set hectàrees de bosc. En aquella ocasió l'origen va ser una crema de rostolls no autoritzada. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800