Notícies
Publicat el 16.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'Buscarem els màxims suports possibles'
L'alcaldessa d'Unitat explica que el govern negociarà el pressupost amb tots els grups a partir de setembre
gina sabadell- juliol

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell (Unitat), ha tancat aquest matí la roda política de juliol reiterant l'agraïment als cossos de seguretat que van intervenir en l'incendi de Sant Joan. Ha apuntat que podria haver-hi solucions per a la gestió forestal que passarien, per exemple, per permetre que ramats pasturin per les finques mantenint a ratlla el sotabosc.

Per altra banda, ha explicat que el govern està treballant en el Pla Estratègic de subvencions que els reclama l'oposició. Això no obstant, explica que aquest document no farà variar la política d'ajudes que atorga el consistori. De fet, ha reclamat més competències per seguir subvencionant, per exemple, empreses i emprenedoria. Pel que fa a la moció que va presentar el seu grup per aprovar el permís menstrual, Sabadell ha criticat els arguments dels grups que van votar en contra i ha recordat que es tracta de reconèixer un dret.

Sabadell també ha contestat a l'oposició, especialment al PSC i Fran Fragoso que aquests dies li han recordat el pacte signat amb ells a canvi del vot afirmatiu als darrers pressupostos. L'alcaldessa explica que la intenció del govern és centrar-se en els propers comptes el mes de setembre, cercar els màxims suports possibles i que entrin en vigor l'1 de gener del 2022.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800