Notícies
Publicat el 14.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Estic esprement al màxim aquesta experiència'
L'argentonina Laura Guillamat gaudeix de la seva primera temporada com a jugadora de bàsquet i estudiant universitària als Estats Units
laura guillamat web argentona

L'Argentonina Laura Guillamat ha finalitzat la primera temporada com a jugadora de bàsquet i estudiant universitària als Estats Units. Aquests dies passa les vacances a Argentona, però aviat tornarà a Dakota del Nord per preparar la temporada vinent. Gràcies a una beca, Guillamat està complint el somni de millorar esportivament en un equip universitari i compaginar-ho amb els estudis. Tot i que va necessitar un breu període d'adaptació, ha aconseguit obrir-se a les oportunitats que li ofereix aquesta nova vida i gaudir d'aquesta experiència que li permet aprendre la llengua, conèixer gent de tot el món i créixer en tots els sentits.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Laura Guillamat ha assegurat que la realitat és encara millor que les expectatives que tenia quan va arribar. De fet, tot i que inicialment va marxar per dos anys, reconeix que es planteja cursar tota la carrera universitària als Estats Units. En l'àmbit esportiu, l'argentonina ha guanyat qualitat física i confiança en el tir exterior. La dorsal 22 ha aportat al Royals Basketball un bon grapat de qualitat i tècnica que li ha servit per adquirir el seu rol i ser una figura important dins l'equip. Recordeu el seu nom, Laura Guillamat i Ribó.  

Ja podeu veure el vídeo amb les millors jugades de Laura Guillamat 

Entrevista a Laura Guillamat, jugadora al Royals Basketball:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800