Notícies
Publicat el 13.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'El que se'ns demanava és un posicionament polític'
La regidora creu que TxA i Junts van fugir d'estudi votant en contra del permís menstrual
susana_lopez_gener

Susana López, cap de llista del PSC, manté el to conciliador amb el govern d'Unitat, tot i que no s'està de recordar els compromisos pactats amb la seva formació. Concretament ha assegurat que no podran donar suport als propers pressupostos si no entren en vigor l'1 de gener.

Sobre els debats del ple de juliol, López considera que els grups que van votar en contra del permís menstrual (Tots per Argentona i Junts per Catalunya) van fugir d'estudi quan van esgrimir "qüestions tècniques". La regidora socialista els ha recordat que la moció era de caràcter polític i que, per tant, calia que tots els grups es posicionessin en el fons del què s'estava debatent i no en la forma. 

En altres temes, López s'ha mostrat partidària de que l'Ajuntament continuï subvencionant l'emprenedoria. També ha instat l'equip de govern a millorar els contractes de manteniment de la senyalització viària. I ha reiterat l'agraïment de tots els partits als cossos de seguretat i prevenció que van intervenir en l'extinció de l'incendi que es va produir per Sant Joan a Sant Jaume de Traià. López ha insistit en la necessitat de millorar la gestió dels boscos a l'hora de prevenir incendis.

Finalment, com a vicepresidenta del Patronat del Museu del Càntir, López s'ha mostrat exultant pel resultat de l'edició d'enguany i ha volgut posar en relleu la tasca tècnica en l'organització. A més, ha avançat que defensarà que es mantingui la ubicació al pati de l'escola Bernat Riudemeia en les pròximes edicions.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800