Notícies
Publicat el 09.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Casi cada dia em trobo amb veïns que m'expliquen els seus problemes'
Fran Fragoso assegura que té una bona col·laboració amb el govern per resoldre problemes quotidians dels argentonins
fran fragoso març

Avui a Ràdio Argentona ha iniciat la roda política d'anàlisi del ple del mes de juny. El primer regidor que ha passat pels micròfons de la ràdio ha estat Fran Fragoso.

Fragoso s'ha mostrat molt conciliador amb la tasca de l'equip de govern d'Unitat. Explica que hi manté una bona relació de diàleg i col·laboració i que, per aquest motiu, la seva formació no es veu obligada a presentar mocions. Assegura que l'executiu escolta i busca solucions als problemes que ell planteja. "Casi cada dia em trobo amb veïns que m'expliquen els seus problemes, jo ho trasllado al regidor que toca. Em fan cas i es busca la solució. Per tant, no em cal anar presentant mocions", explica Fragoso. 

Sobre els punts aprovats al ple de juny, Fragoso s'ha referit a la moció presentada per Junts per Catalunya per facilitar l'accés a l'habitatge a les persones amb dificultats. Fragoso admet que és molt complicat negociar amb els bancs. Considera que l'Ajuntament hauria de posar terrenys a disposició de promotors, per tal d'incentivar la construcció d'habitatge de protecció oficial.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800