Notícies
Publicat el 08.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'El meu objectiu és superar-me sempre'
L'argentonina Betània Duarte bat el rècord de Catalunya dels 100 metres en la categoria femenina màster
betània duarte argentona web

Fotografia: Grup Atletisme Lluïsos Mataró

Aquest dissabte, Betània Duarte, va escriure una nova pàgina de la història de l'atletisme català després de batre el rècord de Catalunya dels 100 metres en la categoria femenina màster 40. Amb un temps de 12 segons i 94 centèsimes va superar la marca i es va quedar a 1 centèsima de superar també el rècord català de la categoria F35. Aquesta no va ser l'única alegria perquè Duarte també va aconseguir l'or en la prova dels 200m de la seva categoria, amb un temps de 27"23, a 4 centèsimes del seu rècord social. I com que les alegries compartides són encara millor, l'atleta del Grup Atletisme Lluïsos Mataró, també va guanyar l'or en la prova de relleus 4x100 de la categoria F35 (ja que compta l'edat de la més jove de l'equip) acompanyada de Raquel Campos, Jessica León i Susana Pagès.

El març passat, Betània Duarte va pujar a dalt del podi en 60m i 200m femení màster en pista coberta. Dissabte va demostrar novament que és la millor velocista catalana de la seva categoria. Duarte però és inconformista i ja pensa en la seva participació en el Campionat d'Espanya d'Atletismes que se celebra d'aquí a dues setmanes. En una entrevista a Ràdio Argentona, Betània Duarte ha afirmat que "penso que puc millorar la marca i el campionat serà una bona oportunitat per intentar-ho".