Notícies
Publicat el 03.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Llorenç Soldevila tanca la Geografia Literària dels Països Catalans
S'obre un verkami per finançar l´últim volum de l'obra, que portarà per títol: “Universos Literaris. Vuitanta-dues semblances”
llorenç soldevila

Després de més de vint anys de treball intens, l'escriptor, filòleg i professor, Llorenç Soldevila, tanca la Geografia Literària dels Països Catalans. El darrer volum de l'obra s'anomena Universos Literaris. Vuitanta-dues Semblances. L'edició dels altres onze volums va comptar amb finançament de diferents administracions. Però per fer realitat aquest darrer treball, Soldevila, ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami

La col·lecció “Geografia literària” posa a disposició del públic lector una àmplia antologia de paisatges i textos vinculats al territori. S'hi recullen poemes, narracions, cartes, notes de dietari, escenes teatrals, cançons i breus cròniques periodístiques o de gènere assagístic. La fesomia del país, la història, les tradicions i els monuments hi apareixen interpretats pels grans escriptors, sempre acompanyats del testimoni fotogràfic. Els textos ajuden a copsar el país, però també el territori pot ajudar a entendre l'obra d'alguns escriptors.

Totes les persones que participin en la campanya rebran una recompensa que anirà en funció de la quantitat invertida en el projecte.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800