Notícies
Publicat el 28.05.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Calabrot convoca una concentració per reclamar un espai definitiu
El govern recorda a l'entitat que està fent tots els passos a què s'havia compromès
web_concentració

L'agrupament Escolta Calabrot d'Argent ha convocat una concentració aquest dissabte a les set de la tarda a la plaça nova. A través de les xarxes socials han fet extensible aquesta convocatòria amb el lema “El Calabrot diem prou, necessitem un local”.

L'agrupament va néixer el 2013 i des de llavors ha passat per diversos espais. Els seus caps denuncien que durant aquests anys han mantingut converses amb el consistori amb l'objectiu d'aconseguir un espai definitiu. Les trobades, però, no han tingut èxit. Actualment el Calabrot disposa d'un espai que, pels joves, no ofereix les condicions per dur a terme l'activitat educativa i, per això, reclamen resoldre la problemàtica de forma definitiva. "Volem intentar despertar l'ajuntament perquè portem molts anys a l'espera d'un local, donant-nos llargues... De vegades ha semblat que s'activava, però ja portem vuit anys i n'estem fartes", explica Patrícia Gomis, una de les caps del Calabrot.

La convocatòria de la manifestació ha sorprès el govern d'Unitat, que recorda al Calabrot que estan fent tots els passos a què s'havien compromès. Consultada per Ràdio Argentona, l'alcaldessa, Gina Sabadell, ha explicat que el projecte s'ha endarrerit perquè l'entitat no va  acceptar l'espai que se'ls va proposar inicialment i es va haver de buscar una altra ubicació que va acabar recaient en l'antic Escorxador. El canvi d'emplaçament ja va comportar un endarreriment en el projecte, però, a més, gairebé doblava el cost de l'obra. Per aquest motiu es va haver d'esperar a tenir aprovada la nova consignació pressupostària. Aquest requisit es va complir el passat abril amb l'aprovació del pressupost municipal.

L'alcaldessa explica que ara s'està treballant en el projecte i la posterior licitació i que preveuen començar les obres a principis de l'any vinent. Sabadell assegura que aquest procés ja es va explicar als joves, però que davant la convocatòria de la manifestació, se'ls tornarà a convidar a una nova trobada per aclarir dubtes.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800