Notícies
Publicat el 27.05.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Estem preparats per disputar la final'
L'equip júnior de l'Argentona Bocs disputarà la gran final de la Lliga Nacional de Futbol Americà davant dels LG OLED Las Rozas Black Demons
argentona bocs junior web

Els Argentona Bocs ja són finalistes després de derrotar per 21 a 0 als Dracs de Badalona en la vuitena jornada de la lliga regular. Els Argentona Bocs es veuran les cares amb els campions de la Conferència Oest, els LG OLED Las Rozas Black Demons. Aquesta final s'havia previst pel 6 de juny però coincideix amb la semifinal de Copa Catalana que enfrontarà Bocs i Pagesos. Pendents de saber la data de la final, el president del club, Marc Güell, s'ha mostrat molt orgullós de l'equip i ha assegurat que tota la plantilla està conjurada per afrontar-la amb molta motivació.

Per la seva banda, aquest diumenge el Municipal d'Argentona acollirà la final a quatre dels millors equips de l'Estat en categoria cadet. La primera semifinal serà a les 12 del migdia, un duel entre els Argentona Bocs i els Black Demons. L'altre semifinal la disputarà Rivas Osos i Castell-Platja d'Aro Ducs. La gran final començarà a les tres de la tarda.  

Entrevista al president dels Argentona Bocs, Marc Güell: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800