Notícies
Publicat el 03.05.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'equip cadet dels Argentona Bocs campió de la Lliga Catalana
S'han proclamat campions després de superar als Terrassa Reds a la semifinal (40-8) i als Ducs Football a la final (36-0)
bocs campions web argentona

Fotografia:  Federació Catalana de Futbol Americà

L'equip cadet dels Argentona Bocs s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Futbol Americà. Els argentonins es van classificar per la Final Four de la Lliga Catalana que s'ha disputat aquest cap de setmana a Castell d'Aro. Les semifinals van emparellar els Ducs Football i l'Hospitalet Pioners, mentre que l'altre duel era entre els Terrassa Reds i els Argentona Bocs. Els argentonins es van plantar a la final després de guanyar 40 a 8 als de Terrassa. L'altre equip finalista va ser el Ducs Football però no van tenir cap opció davant d'uns Bocs que es van imposar per 36 a 0.