Notícies
Publicat el 03.05.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'És una acció ambiental amb gran participació familiar'
Aquest dissabte 8 de maig arriba “Let's Clean Europe” la jornada de sensibilització ambiental i de neteja de l'entorn natural
let's clean europe argentona web

Aquest dissabte 8 de maig arriba “Let's Clean Europe” la jornada de sensibilització ambiental i neteja del nostre entorn natural. Un any més aquesta jornada l'organitza l'Ajuntament d'Argentona amb col·laboració dels Burriac Runners, el Consell per la República i Friday For Future de Mataró. El punt de trobada serà a la Plaça Nova (9.30h) i d'allà s'organitzaran equips d'un màxim de 10 persones que es distribuiran els espais forestals d'Argentona. Finalitzada la tasca de neteja, es traslladaran els residus amb una furgoneta fins a la deixalleria municipal.

Totes les persones que vulguin participar en aquesta acció de recollida de residus abocats il·legalment als boscos d'Argentona s'han d'inscriure al web de l'Ajuntament abans del 5 de maig. L'organització facilitarà tot el material necessari però es recomana portar roba i calçat còmode i aigua. A l'edició de l'any passat, tot i la situació anòmala a causa de la pandèmia, es van recollir 1700kg de residus. Una de les organitzadores i membre del Grup de Muntanya d'Argentona, Sílvia Requena, s'ha mostrat molt satisfeta perquè "és una acció ambiental molt gratificant alhora que una activitat educativa per fer amb família". 

Entrevista a Sílvia Requena, membre del Grup de Muntanya d'Argentona:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800