Notícies
Publicat el 21.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Tornarà la Mongetada i serem a Primera Divisió'
El president de la Penya Espanyolista d'Argentona, Jaume Lladó, ha informat que enguany no se celebrarà la Mongetada Blanc i Blava a causa de la situació sanitària
mongetada argentona web

Foto: https://www.rcdespanyol.com/

La Penya Espanyolista d'Argentona ha informat a través d'un comunicat que enguany i per segon any consecutiu no se celebrarà la Mongetada Blanc i Blava. La junta ha pres aquesta decisió donada la situació actual que impossibilita la celebració d'esdeveniments massius. Igual que l'any passat també han deixat de cobrar la quota als socis i sòcies fins que puguin tornar a desplaçar-se a l'estadi. La junta local ha manifestat que així que es permeti el retorn als camps de futbol tornaran a organitzar els desplaçaments per donar suport a l'equip.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el president de la Penya Espanyolista d'Argentona, Jaume Lladó, ha confirmat que l'any que ve faran tot el possible per organitzar la 24a edició d'aquest acte. En referència a l'actualitat esportiva, Lladó s'ha mostrat optimista davant les possibilitats d'ascens de l'equip però també prudent. Lladó ha manifestat que "ho hauríem de fer molt malament per no pujar però les hem vist de tots colors i hem d'anar partit a partit".

Entrevista al president de la Penya Espanyolista d'Argentona, Jaume Lladó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800