Notícies
Publicat el 20.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les famílies de 6è de l'escola Les Fonts demanen al centre que organitzi colònies
Les Fonts és l'única escola d'Argentona que les ha ajornat arran de la situació pandèmica
fonts_argentona

El passat 17 de març, arran del relaxament de les normes del PROCICAT, la majoria d'escoles d'Argentona van tornar a programar colònies per aquest curs. De fet, l'escola Les Fonts va ser l'única que va optar per mantenir l'ajornament. La decisió no ha agradat a un grup de famílies del centre, especialment pares i mares de 6è, que veuen com els seus fills perden la darrera oportunitat d'anar de colònies amb els companys amb qui han compartit tota la primària.

Els pares i mares de 6è de Les Fonts també es queixen del fet que els seus fills i filles no han pogut fer la visita a l'institut d'Argentona, que fa cada any tot l'alumnat del 6è del municipi.

La situació els ha portat a reclamar la celebració d'un Consell Escolar Municipal extraordinari que tindrà lloc aquest dijous. Les famílies confien a poder fer canviar la postura de l'equip directiu de Les Fonts.

Ràdio Argentona s'ha posat en contacte amb l'equip directiu de l'escola. Es mostren oberts a participar en la reunió de dijous. No obstant això, recorden que la decisió de no organitzar colònies la prenen conjuntament l'Equip directiu i el Consell de Direcció, i que així es va fer i comunicar a l'inici de curs. L'argument principal que avala la decisió és el de “vetllar per la salut dels infants”.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800