Notícies
Publicat el 19.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'El pressupost no és el reflex del model de poble que defensem'
El desacord en les inversions va ser el motiu principal pel vot contrari de TxA als comptes
montse capdevila abril

La cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila, admet que el govern va fer una “gran feina” perquè el pressupost 2021 "fossin comptes reals". Considera que el pressupost estava ben ajustat, especialment en l'àrea de les despeses. Així i tot, assenyala alguns desacords com el fet de mantenir partides per a la Festa Major i, en canvi, no dotar suficientment empresa i ocupació.

Però el principal entrebanc per donar suport als comptes van ser les inversions. Capdevila considera que el capítol d'inversions “no és el reflex del model de poble que defensa Tots per Argentona” i, al mateix temps, lamenta que aquesta discordança suposés que Unitat no volgués seguir negociant amb ells.

En un altre ordre de temes, Capdevila s'ha referit al nou local social a les Ginesteres. Des de Tots per Argentona es valora molt positivament l'obra i el seu resultat. Destaquen que donarà vida al veïnat i també permetrà que els grups municipals tinguin un espai d'interlocució amb els veïns. No obstant això, Capdevila reclama saber quins seran els costos de manteniment d'aquest servei.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800