Notícies
Publicat el 16.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López (PSC): 'Amb el tancament del consultori hem perdut un dret, proximitat i immediatesa'
La regidora recorda que l'ABS es troba a quatre quilòmetres del barri del Cros
susana_lopez_abril

La cap de llista del PSC, Susana López, ha estat la protagonista d'avui a l'entrevista política d'abril. López s'ha mostrat molt conciliadora amb el govern amb qui el seu grup ha pactat el pressupost. Creu que la dinàmica de treball ha entrat en una bona línia que permetrà avançar.

En el ple d'abril els socialistes van presentar una moció i una interpel·lació. En la primera instaven l'Ajuntament a reclamar a la conselleria de Sanitat que reobri el consultori del barri del Cros. López ha explicat què suposa per als veïns tenir-lo tancat. "Ara hem perdut un dret, però també hem perdut la proximitat i la immediatesa. A més, el CAP està a quatre quilòmetres del barri, l'autobús passa un cop cada hora i ens deixa a lluny. Hi ha gent gran o amb dificultat de mobilitat que té problemes per recórrer aquesta distància". 

Els socialistes també van presentar una interpel·lació en la qual demanaven aclariments sobre les condicions en què s'obrirà el nou local social per als veïns de les Ginesteres. Precisament en l'àmbit dels veïnats i les urbanitzacions, López recorda que encara hi ha molta feina per fer, començant per la recepció de Can Cabot i Can Raimí. La regidora ha explicat que té previst reunir-se aviat amb els veïns de les urbanitzacions per tal de conèixer de primera mà la seva problemàtica.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800