Notícies
Publicat el 15.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bernat Calvo: 'Si els informes haguéssin estat clars, ens hauríem posat d'acord'
El cap de Junts x Catalunya demana al govern que expliqui millor les deficiències estructurals de la Velcro
bernat_calvo_abril

Bernat Calvo ha explicat avui, en roda política, els motius pels quals el seu grup no va donar suport al pressupost municipal d'aquest 2021. Un dels principals entrebancs ha estat el fet de no considerar prioritari el projecte d'enderroc que afecta part de la fàbrica Velcro. Bernat Calvo ha explicat que els informes que va presentar el govern per justificar l'actuació no són els que el seu grup havia demanat. Per tant, continuen posant en dubte la seva prioritat.

La manca d'inversió a les urbanitzacions també es troba entre els arguments del vot contrari als comptes de Junts per Catalunya. Precisament durant el ple d'abril es va parlar de la inauguració del centre social per als veïns de les Ginesteres. Bernat Calvo ho valora molt positivament, però recorda que les necessitats dels veïnats no s'acaben aquí.

Segons Calvo, les inversions del pressupost haurien d'haver prioritzat l'arranjament de carrers. També van trobar a faltar un major augment en la despesa social i que el pressupost contempli una partida per desenvolupar la proposta de market place que Junts va aconseguir que el ple aprovés per unanimitat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800