Notícies
Publicat el 07.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Volem explicar fets històrics des de la visió dels pallassos'
L'argentoní Melcior Guilera és un dels actors de l'espectacle ‘El pitjor viatge del món' que Xarxa Argentona presenta aquest diumenge
melcior guilera web argentona

Aquest diumenge arriba el primer espectacle de Xarxa Argentona per la temporada de primavera a La Sala amb 'El pitjor viatge del món' de la nova companyia 'La Fabulosa Comèdies'. Aquesta obra es basa en una història real, la dels exploradors Roald Amundsen i Robert Falcon Scott que l'any 1911 van protagonitzar la cursa més apassionant, arriscada i perillosa de les expedicions polars fins al Pol Sud. En aquest cas, qui es proposa arribar a l'Antàrtida per plantar-hi la bandera de l'humor són els pallassos protagonistes.

L'alter ego d'un dels protagonistes és l'argentoní Melcior Guilera que ha explicat que és una posada en escena amb moltes sorpreses, amb uns pallassos gamberros i ha destacat la banda sonora en directe formada pels argentonins, Pol Nieto i Gabriel Amargant. Guilera ha avançat que aquesta obra els ha obert una via creativa de cara a plantejar nous espectacles amb aquest format. Assegura que poden tractar fets històrics acompanyats de crítica social des d'un contingut infantil, amb la mirada dels pallassos i provocant rialles a tots els públics. Finalment també ha agraït l'oportunitat que ha tingut la companyia de poder estar en residència a La Sala.

Entrevista a Melcior Guilera sobre 'El pitjor viatge del món':

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800