Notícies
Publicat el 06.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Vull acabar de descobrir-me en el terreny artístic'
El jove dissenyador gràfic especialista en tipografia i lettering, Miquel Vila, ha pintat un nou mural al pati del Casal de Joves
l'enyor web argentona

L'artista argentoní, Miquel Vila, ha pintat un nou mural al pati del Casal de Joves d'Argentona. Aquest jove dissenyador gràfic especialista en tipografia i lettering ha plasmat textures visuals amb esprai i pintura plàstica. Aquest nou treball l'ha realitzat tapant el seu darrer mural que durant 5 anys ha mostrat el missatge del grup porto-riqueny Calle 13 "Cuando se lee poco, se dispara mucho". Vila ha explicat que ha pintat la paraula "l'enyor" perquè "en aquesta època de postcovid vivim amb nostàlgia i valorem les petites coses, a més m'agrada la fonètica de la paraula".

Miquel Vila ha situat els seus inicis artístics al taller de grafiti al Casal de Joves i afirma que el seu pas fins al disseny tipogràfic ha estat una evolució natural. Ha definit la tipografia com el cor del disseny gràfic i en l'àmbit laboral assegura que rep força encàrrecs especialment d'editorials que li demanen fer cobertes de llibres. Pintura plàstica, esprai o fang, són alguns dels materials que aquest tastaolletes ha experimentat en els seus treballs tipogràfics però reconeix que el seu objectiu immediat és acabar de trobar i definir el seu vessant artístic.

Entrevista a l'artista argentoní, Miquel Vila:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800