Notícies
Publicat el 25.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'M'agrada fer la mona de tota la vida però sense ser repetitiu'
Moltes pastisseries mantenen el servei de mones a domicili que van posar en marxa l'any passat davant del confinament domiciliari a causa de la pandèmia
fleca casas argentona

S'acosta el Dia de la Mona i per això ja fa dies que a les pastisseries d'Argentona es poden veure autèntiques obres d'art de xocolata. L'any passat, pastisseries d'arreu de Catalunya van posar en marxa iniciatives per dur mones a domicili davant el confinament domiciliari a causa de la pandèmia de la covid. Enguany, molts comerciants mantenen aquest servei i ofereixen catàlegs virtuals. És el cas de la Fleca Casas i en una entrevista a Ràdio Argentona, Manel Pérez s'ha mostrat satisfet pel bon ritme de vendes.

Xocolata blanca, llet i negra són les tres protagonistes de les mones, la negra és la més demandada però la blanca és la més utilitzada per reproduir les imatges i dibuixos que tant agrada als infants. Pel que fa a les temàtiques que més triomfaran aquest any, Manel Pérez, ha explicat que no és tant clar com antigament perquè hi ha un ventall molt ampli de plataformes digitals, pel·lícules i videojocs. L'artesà ha explicat que "m'agrada molt fer la mona de tota la vida però sense ser repetitiu i treballant els ous, els animals i les casetes".

Entrevista a Manel Pérez de la Fleca Casas:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800