NotÝcies
Publicat el 24.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Una posada en escena moderna per˛ sent fidel al guiˇ original'
Comenša la venda d'entrades de la temporada d'espectacles a La Sala. "La plaša del diamant" donarÓ el tret de sortida amb l'actor argentonÝ Rai Borrell
rai borrell web argentona

Fotografia: Companyia E˛lia

Avui ha comenšat la venda d'entrades i abonaments de la nova temporada d'espectacles a La Sala que es poden comprar online i a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament. La programaciˇ d'aquesta temporada s'ha fet pensant a donar suport a artistes i professionals del sector cultural locals i Ús per aix˛ que la majoria d'espectacles tenen segell argentonÝ. En una entrevista al "Notxes de Nit", el tŔcnic de Cultura, Joan Chaves, ha afirmat que han aconseguit una programaciˇ de molta qualitat malgrat que enguany prÓcticament no hi ha hagut fires i festivals artÝstics per visionar i escollir les propostes artÝstiques que formaran part de la temporada.

La temporada de primavera comenšarÓ el 9 d'abril amb l'adaptaciˇ teatral de “La Plaša del Diamant”, de MercŔ Rodoreda. El director de l'adaptaciˇ de l'obra clÓssica de MercŔ Rodoreda Ús Paco Mir i amb la Companyia E˛lia la van estrenar el 2019 al teatre Vict˛ria de Barcelona. Entre el repartiment d'actors i actrius, hi figura l'argentonÝ Rai Borrell i avui ha fet una pinzellada de l'obra en una entrevista a RÓdio Argentona.

Entrevista a l'actor Rai Borrell:

Entrevista al tŔcnic de Cultura, Joan Chaves:

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800