Notícies
Publicat el 24.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els partits tornen a agafar les regnes d'Unitat
La nova coordinadora està presidida per Àngel Puig i Imma Collet
presentacio_unitat_w

(Foto: Acte de presentació de la candidatura d'Unitat a La Sala el mes de maig del 2019)

Unitat ha tornat a canviar la seva estructura interna. Després que, el passat desembre, l'assemblea decidís apartar les sigles dels partits polítics de la coordinació, ara canvia d'opinió i les torna a incorporar. La nova coordinadora està presidida per Imma Collet i Àngel Puig.

Unitat va néixer per l'impuls de la secció local de l'ANC que va instar les formacions independentistes a presentar candidatura unitària a les eleccions municipals. La fórmula va comptar amb l'adhesió de la CUP, Esquerra i els Comuns, a banda de ciutadans independents. Després d'un breu període en el qual l'assemblea va decidir que les sigles de tots aquests partits quedessin fora, ara se'ls torna a reclamar la seva participació. Esquerra i Comuns han decidit tornar a ser-hi presents, mentre que la CUP ho ha de sotmetre a votació, aviat, en la seva pròpia assemblea.

Per la seva banda, els CDR han decidit quedar fora de la nova coordinadora. En un comunicat, el CDR local explica que ha declinat l'oferiment per dedicar tots els esforços a fer realitat la República Catalana. També manifesten el seu convenciment que les forces polítiques que formen part d'Unitat renovaran la seva adhesió al projecte per repetir l'èxit de les eleccions municipals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800