Notícies
Publicat el 23.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les misses de Setmana Santa, amb restriccions
La parròquia de Sant Julià encara les retransmetrà en directe per als fidels a través del canal de Youtube
Esglèsia Sant Julià Argentona

La parròquia de Sant Julia d'Argentona ja ha presentat el programa de misses per Setmana Santa i, a diferencia de l'any passat, es podran celebrar amb les mesures de prevenció sanitàries actuals que limiten el 30% de l'aforament de l'equipament.

La primera de les modificacions que ens avança el mossèn Àlex Marzo, en una entrevista a Ràdio Argentona, tindrà lloc el diumenge 28 de març amb la benedicció de Rams. Enguany, només se celebrarà a l'interior de la parròquia amb les restriccions d'aforament i distància per evitar aglomeracions a l'exterior de l'església. Les misses tindran lloc a les 9h, 12h i 20h i el Via Crucis se celebrarà a les 7 de la tarda.

El 31 de març, Dimecres Sant, s'oferirà la Celebració Comunitària de la Penitència i Dijous Sant, l'1 d'Abril, tindrà lloc la cena del senyor amb la campanya de recollida de fons per a Càritas. Actualment, l'entitat dóna servei a una quinzena de persones i l'objectiu de la col·lecta és cobrir les despeses per seguir oferint el serveix de suport a les persones. Es pot col·laborar amb la compra d'unes targetes amb un import determinat o bé, fent una aportació econòmica per l'aplicació Bizum al codi ‘01636’ corresponent a Càritas Argentona.

Un altre dels canvis tindran lloc tant Dissabte Sant com Diumenge de Pasqua quan la missa del vespre s'avançarà a les vuit per complir amb el toc de queda, que comença a les deu de la nit. 

Finalment, Marzo ha explicat que seguiran oferint els actes en streaming tot i que cada vegada n'hi ha menys gent connectada, motiu pel qual creu que cada cop la gent s'adreça físicament a l'església.

Podeu consulta el programa sencera al blog de la parròquia i escolta l'entrevista sencera al mossèn Àlex Marzo al següent resproductor:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800