Notícies
Publicat el 08.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'La biblioteca no tindrà aparcament soterrani'
L'alcaldessa avança canvis al projecte de la biblioteca que s'ha de construir al centre històric
Gina Sabadell, ple novembre

Unitat preveu canvis substancials en el projecte de la nova biblioteca. L'alcaldessa, Gina Sabadell, ha avançat avui a Ràdio Argentona que desestimen la construcció de l'aparcament soterrat a la biblioteca pel cost que té, suposa un terç del total de l'obra (al voltant de 2 milions d'euros) i perquè cal "pacificar el centre històric i no omplir-lo de cotxes". Amb tot, Sabadell recorda que l'enderrocament de part de la Velcro i la creació de la zona vermella d'aparcament són accions que van encaminades a resoldre la necessitat de pàrquing. A més a més, anuncia que es buscaran més borses d'aparcament a la perifèria del municipi.

L'altre canvi que vol fer Unitat al projecte de la biblioteca afecta l'emissora municipal. Ràdio Argentona havia d'ocupar un espai, a peu de carrer, del nou edifici. Però la centralitat i facilitat d'accés que tindrà aquest espai fa que l'executiu també valori la possibilitat d'ubicar-hi el casal de la gent gran. Ara mateix aquest servei es troba en un espai de lloguer a tocar de la plaça Nova. Per la seva banda, la ràdio s'ubicaria definitivament a Ca l'Ametlla, a tocar de la Casa Gòtica. 

Tots aquests canvis fan les seves primeres passes amb el pressupost 2021. L'alcaldessa es mostra confiada a poder aprovar els comptes en un ple extraordinari aquest mateix mes de març. Després de trobar-se amb tots els grups municipals, Sabadell considera que hi ha prou sintonia per sotmetre a votació la proposta. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800