NotÝcies
Publicat el 25.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Arrenca la vacunaciˇ contra la Covid a l'ABS d'Argentona
S'administra la vacuna Pfizer a persones grans, dependents i els seus cuidadors
comenša la vacunaciˇ a Argentona

Segons ha informat el Consorci Sanitari del Maresme, ahir es van comenšar a posar les primeres dosis de la vacuna a persones grans i dependents d'Argentona que no viuen en residŔncies. Es tracta de persones usuÓries de centres de dia i pacients en atenciˇ domiciliÓria, majors de 80 anys. TambÚ Ús previst que rebin la vacuna els cuidadors directes d'aquestes persones, ja siguin personal dels centres, cuidadors remunerats o cuidadors informals.

Entre els tres centres de primÓria del Consorci Sanitari del Maresme –Argentona, Matarˇ Centre i Cirera Molins– tenen previst administrar, fins demÓ divendres, mÚs de 650 dosis de la vacuna de Pfizer.

Les vacunacions es fan al CAP, per˛ els equips de primÓria del Consorci es desplašaran a domicili o als centres de dia per vacunar a aquelles persones que no es puguin desplašar. Des del CAP d'Argentona tambÚ es farÓ la vacunaciˇ dels usuaris dels centres de dia de la ResidŔncia Santa Berta i la Llar Santa Anna.

Els grans dependents rebran la vacuna de Pfizer, la mateixa que els residents a geriÓtrics i el personal sanitari. Per tant, passats mÝnim 21 dies s'hauran de vacunar amb la segona dosi.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800