NotÝcies
Publicat el 24.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
InstalĚlen un m˛dul al CAP d'Argentona per a fer tasques covid
EntrarÓ en funcionament en els pr˛xims dies i s'utilitzarÓ per fer les proves PCR, tests rÓpids, vacunacions covid i identificaciˇ de contactes
cap argentona

Aquesta setmana s'ha iniciat la instalĚlaciˇ d'un m˛dul de suport al CAP d'Argentona amb l'objectiu de facilitar el doble circuit covid i no covid del centre. EntrarÓ en funcionament en els pr˛xims dies i s'utilitzarÓ per fer les proves PCR, tests rÓpids, vacunacions covid, identificaciˇ de contactes, etc. Aquest m˛dul permetrÓ separar aquests circuits i guanyar espais molt necessaris per treballar amb major seguretat, tant per als pacients com per als treballadors. El m˛dul, situat molt a prop de l'edifici principal, tÚ 45 m2 i comptarÓ amb dos punts per a realitzaciˇ de proves PCR, dues zones d'atenciˇ al pacient i una consulta per atendre pacients respiratoris.

En una entrevista a RÓdio Argentona, el regidor de Salut, Joan Maria Pasqual, s'ha mostrat molt satisfet d'aquest recurs perquŔ possibilitarÓ espai suficient per implantar el doble circuit. Ha assegurat que el m˛dul evitarÓ el colĚlapse quan comenci el procÚs de vacunaciˇ prevista tan bon punt estigui instalĚlat i que en el primer torn es preveu vacunar unes 800 persones. En referŔncia al procÚs de vacunaciˇ ha informat que "quan el m˛dul estigui acabat, no caldrÓ demanar hora per vacunar-se sinˇ que des del CAP se citarÓ a les persones".

Entrevista al regidor de Salut, Joan Maria Pasqual:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800