Notícies
Publicat el 08.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Aquesta setmana, dues conferències sobre l'entorn natural local
El Dr enginyer de forests, Oriol Bassa, dirigirà una xerrada referent a la prevenció d'incendis i una altra sobre el risc d'inundacions a la conca de la riera
riera inundació

La Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel ha organitzat dues conferències a càrrec del Dr. enginyer de forests, Oriol Bassa. La primera conferència titulada "La prevenció dels incendis forestals als municipis del Maresme i el Vallès Oriental" serà l'11 de febrer a les set de la tarda. L'endemà divendres, Oriol Bassa presentarà telemàticament a les set de la tarda la conferència "Transformacions territorials, canvi climàtic i risc d'inundació a la conca de la Riera d'Argentona". Les xerrades seran obertes al públic i en format telemàtic però caldrà inscriure's a l'enllaç que del web municipal.

En una entrevista a Ràdio Argentona Oriol Bassa ha explicat que "l'objectiu de la primera conferència és parlar dels incendis forestals, de la prevenció i les mesures que han de prendre les comunitats de veïns i particulars que viuen en zones d'urbanitzacions o aïllades al bosc". En la segona, Bassa presentarà els estudis que ha realitzat a la seva tesi doctoral per entendre el futur de la riera d'Argentona en l'àmbit de canvi climàtic, les transformacions territorials i quin risc d'inundacions hi haurà. 

Entrevista a l'enginyer de forests, Oriol Bassa: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800