Notícies
Publicat el 03.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Mossos intervenen 997 plantes de marihuana en una casa d'Argentona
Va ser el passat divendres. També van comissar 5.000€ en efectiu i van detenir dues persones
plantació marihuana

El passat divendres els Mossos d'Esquadra van desmantellar una plantació de marihuana en una casa de l'Avinguda nostra senyora de Montserrat d'Argentona. Els agents van intervenir 997 plantes en fase de creixement, 5.000€ en efectiu i van detenir dues persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Aquesta actuació es va dur a terme simultàniament amb una altra entrada i escorcoll a Mataró. Es tracta d'una casa del carrer d'en Passet, on van decomissar 1.525 plantes de marihuana, 1.100€ en efectiu i van realitzar quatre detencions. Entre les dues operacions, els Mossos d'Esquadra van detenir sis persones, de 20 a 58 anys. Hi van treballar agents de la comissaria de Mataró, el Grup Especial d'Intervenció (GEI), l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Canina del Cos.

La investigació es va iniciar arran d'unes queixes dels veïns per una forta olor provinent de la casa escorcollada de Mataró. Aquest immoble està situat a prop d'una escola i els agents de la ciutat van esbrinar que estava llogat i amb la llum punxada. La investigació va relacionar aquesta casa de Mataró amb la d'Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800